Sunday, April 12, 2020

Cara masak megi resipi sendiri

Setelah beberapa minggu lock down seluruh dunia kekadang membuatkan aku lapar yang teramat sangat .Jadi setelah fikirkan menu apa yang sesuai untuk dimakan tetiba teringat maggi kari kebetulan memang aku dah lama tak makan maggi ni (Yeah antu megi).Resipi mudah je dengan menggunakan bawang putih,merah,sayur kangkung dan memang aku tak tumis guna minyak takut kolesterol naik hehe.Sila lihat video yang aku buat untuk lebih lanjut..





#maggicurry
#stayathome
#malaysia







1 comment: